Aside
0

“Nuk ka psikiatër në botë që të jep qetësinë dhe ndjësine që të jep një këlysh kur të lëpin fytyrën.” ~ Ben Williams
(”There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face”. ~Ben Williams)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s